Stopplaats voor groepen

Huifkartochten kunnen gebeuren met een huifkar van 25pp ofwel een van 10 pp. Deze is ook voorzien voor rolstoelpatienten. Een rit komt op 50€ startgeld en daarna 50€ per uur er gereden wordt  van vertrek tot aankomst op de hoeve. Huifkartochten kunnen op verschillende manieren gedaan worden, dit is naar keuze van de klant.

Huifkartochten

Huifkartochten kan je zelf samenstellen hieronder een voorbeeld en de opties.

Voor we vertrekken nemen we eerst een aperitief met versnaperingen + hapjes op de boerderij. Na een 45 tal min. Vertrekken we dan.

We rijden ongeveer een uurtje dan voorzien wij een stopplaats om te eten, na een uurtje doen we terug de rit verder en dan voorzien we nog een stopplaats voor een dessert, na een half uurtje rijden we terug naar de hoeve waar de mensen dan gerust nog een drankje kunnen benutten.

Deze rit duurt ongeveer 5,5 uren.

Opties

Optie 1
Er worden ook huifkartochten met verschillende tussenstoppen gedaan waarvan de pick nick door ons of door jullie voorzien wordt.

Optie 2
De huifkar is toegankelijk voor mensen met beperkingen. We hebben de mogelijkheid om er een rolstoel op te rijden, of door de lage instap kan er ook veel op gewandeld worden.

Optie 3
Ritten van een uur of twee uur, kan gemakkelijk gecombineerd worden als afsluiter na een bedrijfsbezoek.

Optie 4
Het vertrekpunt is hoofdzakelijk voorzien op de boerderij maar kan gerust ook op verplaatsing gedaan worden. Bij deze optie worden er vervoerskosten aangerekend.

Vragen?

Heb je vragen over ons assortiment en mogelijkheden? Neem gerust contact op.Stuur een mailtje Bel ons 0572 12 34 56